GRAN DIA DE FI DE TRIMESTRE I CELEBRACIÓ DE L'INICI DEL NADAL AMB UN DINAR BONÍSSIM



Estimades famílies, 

Sembla mentida, però ja hem arribat al final del primer trimestre, carregats/des de moltes emocions noves, sentiments oposats i un gran aprenentatge carregat de moltíssima feina per part dels/les monitors/es que amb molt de gust han donat el millor d'ells/es, per a tots/es els/les alumnes tinguin el millor en l'espai del migdia.
 
Hem treballat tots/es de manera conjunta per a arribar a aquest dia de celebració i culminació d'un trimestre autènticament súper AL·LUCINANT. Amb uns menús molt ben cuinats amb molt d'afecte i servits amb tot detall, per part de la Loli, la Lolita, l'Ángeles i la Rosario, perquè cada alumne/a gaudís d'un dels moments importants del dia: el dinar.

Així de contents/es estaven en el menjador amb els/les monitors/es:


                      P3                                                        P4                                                  P5
P3     

                         1è                                                      2n                                                 3è

                          4t                                                      5è                                                  6è

El menú els va agradar molt, una sopa de galets i pollastre al forn amb prunes. Això si, estaven esperant amb moltes ganes la part promesa, les postres ambientades en el Nadal: els torrons i les neules. Com els va agradar i com van gaudir del dia!
P3 després del gran dinar, van anar a dormir, cuidats per les seves dues fantàstiques monitores Júlia i Vanessa, que van relaxar als/les nens/es.
P4 amb Andrea i P5 amb Miriam gaudint d'unes activitats creatives preparades per les seves monitores.
De 1r a 6è amb Anna, Inés, Alba, Digen, Oriol i Esther van gaudir d'activitats esportives i una estona en el bosquet.





Fins aquí el primer trimestre. Us puc assegurar que ha sigut al·lucinant i ple de més millores recollides en cada reunió amb les famílies, moltíssima motivació per donar el millor als vostres fills/es i sobretot, i que no falti sempre inspirats en la nostra gran vocació a l'ensenyament que ens impulsa a fer molts més passos per sempre estar actualitzats/des i amb ganes de fer coses noves.

Sereduca com a empresa del menjador, us desitja el millor Nadal, plena d'una pluja de desig complerts en un any complicat. 

Feliç any nou 2022! 
Famílies, ens veièm l'any vinent. 
Una abraçada i una salutació molt especial per a tots/es els/les alumnes de l'escola.























 

Comentaris

Entrades populars