BENVINGUTS A MÈXIC FAMÍLIES

 Estimades famílies, 


Una vegada més ens retrobem per mostrar-vos els tastets del món. En aquesta parada, ens trobem amb uns magnífics aliments de Mèxic i els seus sabors únics e impressionants.

Aquesta matinada el menjador es trobava així de tranquil i amb una ambientació mexicana: 😋


Poc ha durat aquesta tranquil·litat, ja que els/les alumnes estaven súper emocionats/des i motivats/des per allò que els esperava. Un dia amb un dinar al·lucinant sense dubte. Així, va començar aquest dia:


La gastronomia mexicana és coneguda mundialment per receptes com les ‘fajitas’ o els ‘nachos’, però és molt més que això. La cuina d’aquest país és molt més àmplia, rica i variada del que ens pensem, i compte amb un ampli ventall de plats formats per nombrosos ingredients, colors i sabors. 


Així de tranquil·la estava la taula de la tranquil·litat aquest dia, ni un sol alumne es va quedar més temps.

Opcionalment i de manera esporàdica utilitzen 15 minuts més la taula de la tranquil·litat, en la qual s'aprofita per a acabar aquell plat que l'alumne/a vol acabar sense cap pressió per part del/la monitor.


Els/les alumnes s'han pogut fer les seves pròpies fajitas i hem pogut treballar en el projecte: "Serveix-te tu mateix", en el qual ells/es en alguns casos amb ajuda del/la monitor/a decideixen què servir-se.

 Estem molt contents/es amb tots/es, ja que encara que a vegades es trobin amb aliments nous, sempre fan l'esforç de provar-ho tot.

Gràcies també a la bona feina de l'equip de monitors/es que fomenten el tastar tots els aliments sense cap obligació, els/les nens/es s'adonen que els agraden menjars que mai havien provat. 


Es serveixen ells/es mateixos/es, però també es fomenta l'aprenentatge de reciclar. 

Podeu veure a Alba, monitora de 3r, ensenyant-los com podem ajudar retirant les restes de menjar, perquè Loli, Lolita nostres magnífiques cuineres i Ángeles i Rosario puguin deixar tot net per al següent dia.

Fins aquí el dia de Mèxic. 

Espero i desitjo que us hagi agradat aquesta notícia. 

Aviat tornaré a publicar coses noves. Estigueu atents/es famílies. 

Us desitjo que tingueu un bon dia. Una abraçada.👪👫















Comentaris

Entrades populars