Dia internacional del 1r. trimestre a Infantil: Egipte

A continuació us presentem les activitats que varem realitzar amb Educació Infantil el 30 de novembre, coincidint amb la celebració del dia internacional del trimestre. 

Els més menuts/des, a excepció de P5, no disposen de temps de lleure ja que de les dues hores que dura el temps de migdia, una se la passen dinant i l'altra dormint. Però durant els 20-30 minuts restants, si que vam poder fer una activitat relacionada amb el dia d'Egipte i que consistia en el visionat d'un capítol de Les tres bessones on viatgen a l'antic Egipte, la terra dels faraons. 

Pel que fa a P5, la programació d'activitats, ja no només els dies especials sinó durant tot el trimestre, s'adapta única i exclusivament a aquest curs. El motiu és que no dormen com P3 i P4, i no fan ni les mateixes activitats ni disposen dels mateixos espais que Primària. 

Per tant vam buscar activitats que poguessin agradar i tenir èxit tenint en compte l'edat i les característiques del curs en concret. Les activitats que vam proposar van ser les següents: 

- Memory de dibuixos amb personatges, divinitats i monuments egipcis
- Pintar personatges, divinitats i monuments relacionats amb l'antic Egipte.
- Joc de construccions (Kapla) per fomentar la seva creativitat arquitectònica. 


                    


















Vam realitzar les activitats a l'aula de música i els infants es podien anar desplaçant per cada un dels tres espais i jugar o realitzar lliurament aquella activitat que més els crides l'atenció.

A reveure!















Comentaris

Entrades populars