Nova iniciativa del projecte "Serveix-te tu mateix"

Self Service d'amanida

Tal i com veu poder veure en el menú del mes d'octubre, el dia 30 vam tenir amanida de primer plat. Dins el marc del projecte de menjador, especificat en una de les entrades anteriors del blog, la idea és fomentar al màxim l'autonomia dels infants i aquesta és la filosofia que des de l'empresa s'intenta transmetre durant el temps de migdia. 
Per fer un pas endavant més dins del projecte, vam pactar en reunió, que els dies que hi hagi amanida de primer plat, siguin els propis infants qui l'elaborin al seu gust. Vam acordar només la obligatorietat de servir-se enciam, sense fixar la quantitat. La resta de complements de l'amanida vam deixar que fossin optatius. 
La iniciativa va tenir un èxit espectacular i ens vam donar compte d'un fet curiós. Molts infants que no solen menjar gaire amanida quan la posem com a complement obligatori del segon plat, van menjar-ne més i molt més a gust del que habitualment ho fan. Per descomptat que va influir el fet de donar-los la possibilitat de servir-se-la ells/es mateixos/es i de poder escollir els ingredients que més els agraden.
Tant als infants com als adults, ens va agradar tant aquesta iniciativa que la repetirem sempre que hi hagi amanida de primer plat.



A reveure!



Comentaris

Entrades populars