Carnestoltes '20 al temps de migdia

Enguany també hem celebrat el Carnestoltes al temps de migdia. Tots sabem que és un dia especial on els infants tenen la possibilitat de caracteritzar-se d'allò que més els agrada. Des de l'escola i de manera interdisciplinària es proposa una línia a seguir pel que fa a les disfresses, tot i que en cap moment deixa de ser quelcom de lliure elecció. Aquest any i en relació al projecte de l'escola, la idea per la disfressa anava en la línia dels jocs de taula.

Lògicament els monitors no vam voler ser menys i també vam confeccionar la nostra pròpia disfressa, que va ser la mateixa que la dels mestres.



Pel que fa a les activitats que vàrem fer tant amb petits com amb grans, aquí en tenim alguna mostra:

Taller de Pinta-cares:

Tots aquells infants que volien complementar una mica més la seva disfressa per tal de caracteritzar-se el més aproximat possible al personatge que representaven, van tenir la ocasió de fer-ho en aquest taller, en el que no només va participar Primària, sinó que també vam incloure a P5.









Ball a la pista:

Vam poder contar amb l'aparell de música gran i vam organitzar algunes coreografies molt divertides a la pista.












Desfilada de disfresses per cursos

Cada curs va triar de manera consensuada amb el monitor/a, una cançó representativa del seu grup i van fer la desfilada per les escales de pedra. Tots els infants van poder lluir la seva disfressa davant de la resta de cursos. Al arribar tots al replà de sota les escales, van improvisar un ball  i finalment els vam fer una fotografia de grup.











A continuació mostrem les fotografies de grup: 

P5: 


PRIMER: 







TERCER: 



QUART:



CINQUÈ:



SISÈ: 


Ens veiem a la propera!

Salutacions

Comentaris

Entrades populars